Zailic Ginel- Artist pentru evenimente din Italia

Acest anunț a expirat.
Contacts:
Telefon

0767/082.486

E-mail

gineloficial@gmail.com

Website
Adresa

Constanta

Pret

0.00

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie solistul de manele – Zailic Ginel atunci ai facut alegerea PERFECTA!
Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta si petrecere !
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele invitatilor :
– manele pentru dans si voie buna, de ascultare si de suflet pentru inimile tuturor, ce face ca atmosfera sa fie de neuitat.
De aceea, interpretul Zailic Ginel,originar din Constanta, alaturi de formatia sa, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga stilul si genul muzical in functie de necesitatile fiecaruia .
Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party, majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !
Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
Pentru nunti ,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0767/082.486 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Zailic Ginel !

Posted in: Altele, Magazine, localuri, discoteci Posted by: Zailic Ginel On: